Première ligne de production

Démarrage de la première ligne de production du Groupe Charlier

Lees verder

Nieuws

 • Entrepot sous douane

  Notre nouvel entrepôt sous douane : un service de plus pour nos clients !

 • Le groupe charlier se met au vert

  Le groupe CHARLIER a reçu le label LEAN and GREEN qui prévoit une réduction de son empreinte carbone d’au moins 20% en 5 ans.

 • De distributie

  Distributie is bij CHARLIER een recent ontwikkelde activiteit , waarin nu reeds omvangrijke volumes worden behandeld . DHB , waarvan CHARLIER een partner is , verzekert 24 uurs distributie over de gehele Benelux .

 • Over Charlier

  Het avontuur CHARLIER begon in 1989 en ontwikkelde zich vooral in de aanloop naar het jaar 2000 . Tussen 1998 en 2006 nam het bedrijf een hoge vlucht : de vloot wordt uitgebreid van 8 tot 81 trekkers en 150 opliggers . Enkele geselecteerde data geven een beeld van de ontwikkelingen in de korte maar goed gevulde geschiedenis van het bedrijf.

 • Transport bij CHARLIER

  Ieder type logistieke dienstverlening vereist een specifiek antwoord . De Groep CHARLIER biedt , dank zij een vloot van voertuigen die beantwoorden aan de meest recente milieunormen , alle types transport aan die de industrie nodig heeft .

 • Complementaire diensten

  De CHARLIER Groep neemt alle doeane formaliteiten op zich en bevrijdt haar klanten van de ingewikkelde verplichtingen die door de doeane en fiscale administratie worden opgelegd .

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+352 27 00 27 27 240

Logistique internationale en Europe

Le site Charlier Logistics SA de Messancy, d’une superficie de 8 hectares, bénéficie d’une localisation exceptionnelle en Europe. En effet, ce site possède actuellement quatre bâtiments logistiques ...

Lees verder >>
articles_photo_caption_nl_1

Logistiek bij CHARLIER

CHARLIER is actief in sectoren zoals de petrochemie , levensmiddelen , cosmetica , verpakkingsmiddelen , zoals ook in sportarikelen . Door haar ervaring heeft CHARLIER een uitgebreide en gevarieerde groep opdrachtgevers aangetrokken , waarvoor ze een uitgekiende logistieke kennis inzet die beoogt de optimale oplossing aan te bieden voor de uiteenlopende noden van ieder van haar opdrachtgevers .

Lees verder >>

       

Wij staan klaar
om u te helpen