Logistiek bij CHARLIERCHARLIER is actief in sectoren zoals de petrochemie , levensmiddelen , cosmetica , verpakkingsmiddelen , zoals ook in sportarikelen . Door haar ervaring heeft CHARLIER een uitgebreide en gevarieerde groep opdrachtgevers aangetrokken , waarvoor ze een uitgekiende logistieke kennis inzet die beoogt de optimale oplossing aan te bieden voor de uiteenlopende noden van ieder van haar opdrachtgevers .

 

CHARLIER is actief in sectoren zoals de petrochemie , levensmiddelen , cosmetica , verpakkingsmiddelen , zoals ook in sportarikelen . Door haar  ervaring heeft CHARLIER een uitgebreide en gevarieerde groep opdrachtgevers aangetrokken , waarvoor ze een uitgekiende logistieke kennis inzet die beoogt de optimale oplossing aan te bieden voor de uiteenlopende noden van ieder van haar opdrachtgevers .

De geografische ligging en spreiding van de diverse warehousing centra ( van het noorden tot het zuiden van de Provincie Luxemburg ) geeft ons de mogelijkheid onze opdrachtgevers een ideaal uitgangspunt aan te bieden in functie van het bevoorradingslocaties en hun noden inzake distributie .

 

In strategische termen biedt de logistiek toegevoegde waarde voor die klanten waarvoor wij transport verzorgen , maar ook daarbuiten .Daardoor ontstaat een bijkomend luik in de dienstverlening , dat het beheer van de goederenstromen compleet maakt . De strategie van het bedrijf bestaat er dan ook in zich als een geïntegreerde dienstverlener te positioneren , waardoor wij integraal deel worden van het globale product-concept van onze klanten .

« Integrated Supply Chain »

- Warehousing en opslag in opdracht van de klant , uitvoering van de taken volgens de vereisten van de klant ofwel met het personeel van de opdrachtgever , dan wel met gespecialiseerde medewerkers van CHARLIER.

- Bevoorrading van productielijnen , op afroep ‘just in time ‘ , gaande van conventionele opslag tot specifieke technieken

 

Geïntegreerde logistiek

- Ordervoorbereiding ( picking , palletiseren )  ;
- Verpakken en conditioneren volgens preciese instructies  ;
- Opslag onder geleide temperatuur  ;

- Geautomatiseerd beheer middels WMS en op maat geconcipieerde interfaces tav opdrachtgevers ;

- Traceerbaarheid van alle bewegingen en pallets ;

- Aan uw eisen en noden aangepaste reporting  ;

- In house ontwikkelde consulting mbt het dagelijks beheer van uw goederenstromen;

- Preciese commerciële benadering en analyse .

Wij staan klaar
om u te helpen

mail of bel
+352 27 00 27 27 240

Wij staan klaar
om u te helpen